Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

Kalkylator sökes till T3 Group AB

Om företaget
Vill du vara en del av ett framstående företag inom Bygg, anläggning och fastighetsbranschen? T3 Group AB`s strävan är att fortsätta utveckla en stark lokal anknytning och tillföra maximalt kundvärde.
Vi sätter stort värde på våra medarbetare och söker dig som gillar att arbeta i en dynamisk och framgångsrik arbetsmiljö där samarbete och professionalism skapar engagerade människor.

Om du är ambitiös, tekniskt kunnig och har erfarenhet av kalkylarbete inom byggbranschen ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Tjänstebeskrivning
Som kalkylator kommer du att ansvara för vårt anbudsarbete, upprätta kalkyler i anbudsskedet men i förekommande fall även i pågående projekt. Du kommer att analysera förfrågningsunderlag såsom ritningar och specifikationer för att uppskatta material-och arbetskostnader samt tidsramar för olika projekt. Dina arbetsuppgifter inkluderar också internt samarbete med kollegor för att säkerställa noggrannhet och kvalitet i våra beräkningar. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och bidra till att säkerställa att projekten håller sig inom budget och tidplan.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet av att arbeta som kalkylator eller byggnadsingenjör inom byggbranschen. Du är van vid att arbeta med stora och komplexa projekt och har förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Som kalkylator kommer du att ansvara för hela anbudsprocessen. Det är viktigt att du har förståelse samt god branschkunskap om anläggningarbeten både gällande betong, mark och VA för korrekta bedömningar.

Dialogen i ett nära samarbete med kollegor, leverantörer och entreprenörer anser vi vara en framgångsfaktor. Därför är det betydelsefullt att du är social och har förmågan att knyta och vårda kontakter
Som person är du noggrann och analytisk, och du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du är en bra lagspelare. Du trivs med att arbeta i team och är van vid att samarbeta med olika yrkesgrupper inom byggbranschen.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att vara med och påverka stora byggprojekt. Du kommer att vara en del av ett engagerat och kompetent team där vi värdesätter samarbete och kunskapsdelning.

Låter det intressant?
T3 Group ABs samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult via e-post: sandra.tornqvist@nearyou.se eller telefonnummer: 0707858414. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Kontaktperson
Sandra Törnqvist
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsomfattning
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort
Trollhättan
Publiceringsdatum
Tuesday, 30 April 2024
Dela via sociala medier