NearYou

Det här är NearYou

Vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns

Vi på Near You är en samhällsaktör. Vi vill ändra arbetsmarknaden genom att själva vara en del av förändringen varje dag, hela dagen. Vi vill se mer närhet, mer omtanke, mer strävan efter något bättre. Bakom framgångsrika siffror finns alltid människor, så det är där vi valt att fokusera. Naturligt, tycker vi.

NearYou är det moderna serviceföretaget som har varit verksamma sedan 1993, samt med rekryterings- och bemanningsverksamhet sedan 2009. Tack vare många års erfarenhet av branschen har vi tillgång till en stor kandidatbas och ett brett kontaktnät. NearYou är det nära och lokala bolaget men med stor förståelse för vår omvärld. Med respekt och förståelse för dagens och morgondagens utmaningar finns vi här för att bidra med vår kompetens, där vi är med och utvecklar och utvecklas tillsammans. 

Navigera vidare
Välj nedan för att hitta rätt information.

Det är människorna som driver oss och ger oss energi

Vi är på plats och träffar vår varandra på kontoret, uthyrd personal och precis alla kunder och frågar vad vi kan göra bättre tillsammans. Vi tar emot alla på kontoret som en del av oss. Vi tror att folk som är som oss gör som oss och då behöver man aldrig låtsas. Hos oss har vi mycket erfarenhet, men den kommer inte fram om vi inte låter nya saker hända.

Vi är aldrig mer än ett samtal bort. Ibland händer livet och då behöver det finnas stöd ett kort samtal bort. Vi ställer den där extra frågan som öppnar nya dörrar och fortsätter utveckla både dig och oss. Vi planerar långsiktigt just för att också kunna vara flexibla när det behövs. Många av våra kollegor gillar flexibilitet mer än det fasta. Vad vi märkt är dock att tryggheten behöver ligga som grund, att om gemenskapen är stabil, så känns flexibilitet mer som frihet. Vi bygger inte planet medan vi flyger, vi har ett tydligt mål och väg dit. Vi vet vad vi gör och vi tror på det.

Kan vi göra det tillsammans tror vi verkligen att hela arbetsmarknaden kan bli öppnare, mer omtänksam och närmare alla som vill. Vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns. Sedan länge.

All förändring börjar lokalt

När vi säger att vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns är det med betoning på just vi ska finnas där. Oavsett om du är konsult, kollega eller kandidat börjar det där du är eller där du vill vara. Detsamma dig som behöver fler händer och fler idéer till ditt företag i form av konsulter. Vi är övertygade om att närvaro är nyckeln till kvalitet. Hos oss träffar du någon som kan staden, kan området och kan folket. Utan dessa kunskaper tror vi det är svårt att helt enkelt få ihop det. Titta om vi finns i din stad – eller om vi borde ta oss dit!

Våra ledord är ”personliga”, ”engagerade” och ”ansvarsfulla”. Dessa ledord genomsyrar allt vi gör, i såväl rekrytering- och bemanningsprocesser som samhällsengagemang.

För oss är det viktigt med långsiktiga och hållbara relationer mot både kund och kandidat. Vi tar ansvar genom hela rekryteringsprocessen – det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Genom att anlita oss sparar du tid och undviker felrekryteringar. Det är vårt jobb att hålla oss uppdaterade på de senaste trenderna och utvecklingarna inom olika branscher. Insikter om din bransch gör att vi kan guida dig i rekryteringsprocessen, för att den ska bli så problemfri som möjligt och så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi hjälper till med att analysera er verksamhet och vilken kompetens samt egenskaper det nya tillskottet bör ha för bästa resultat. Självklart representerar NearYou ditt företag professionellt under hela processen och försäkrar att kandidaterna får en känsla av din företagskultur och ditt varumärke.

Med säkerställda processer lotsar vi både företag och kandidater tryggt tillsammans genom alla steg. Grunden är kommunikation och transparens. Att vi möts i dialogen och har tillit till varandra är viktigt för en lyckad rekrytering och något vi värderar högt.