Deltidsjobb

Timmar eller fasta deltidstjänster

Deltidsjobb – bemanning och rekrytering med NearYou

På dagens dynamiska arbetsmarknad är deltidsjobb ett alltmer populärt alternativ för många. Hos NearYou förstår vi detta behov och erbjuder skräddarsydda bemannings- och rekryteringstjänster för att möta efterfrågan på deltidsarbete, oavsett om det gäller extra-jobb på timmar eller fasta deltidstjänster.

Vår expertis sträcker sig över flera branscher, vilket ger oss möjlighet att erbjuda en mängd olika deltidsjobb som passar olika livssituationer och karriärmål.

Vi förstår att tid är en värdefull resurs, och därför strävar vi efter att göra din jobbsökning så effektiv som möjligt. Genom att söka jobb via NearYou kan du enkelt och smidigt hitta ett jobb som passar just dina behov och önskemål.

Vår webbplats uppdateras regelbundet med nya tjänster och möjligheter för dig som är på jakt efter ett deltidsjobb.

Sök lediga deltidsjobb med NearYou

Registrera ditt CV och kom igång med jobbsökandet idag:

NearYou erbjuder allt från flexibla studentjobb till mer specialiserade roller på deltid. Vårt engagemang ligger i att hitta perfekta matchningar mellan arbetssökande och arbetsgivare, och vår omfattande databas av lediga tjänster uppdateras kontinuerligt för att ge dig de senaste och mest relevanta jobbmöjligheterna.
Genom vårt stora nätverk och vår djupa kunskap om arbetsmarknaden hittar vi på NearYou de mest passande deltidsjobben som svarar mot våra kunders unika önskemål och kvalifikationer.

NearYous rekryteringsteam

På NearYou brinner vi verkligen för det vi gör och har en passion och talang för att hitta perfekta matchningar. Vi har lång erfarenhet av rekrytering med roller inom flera olika branscher och på olika nivåer.

Vi rekryterar till tjänster inom bland annat ekonomi, försäljning/marknadsföring, HR/administration, produktion, teknik och IT. Med vår långa erfarenhet inom rekrytering och våra lokala kontaktnät, kan vi hjälpa våra kunder att hitta rätt person med rätt kompetens.

Hos oss får du bli hur bra du vill!

Vårt bemanningsteam

NearYou ger ditt företag möjlighet att anpassa personalstyrkan efter behov. Genom att använda er av inhyrd personal när efterfrågan ökar eller minskar blir ni mer effektiva och anpassningsbara. Vårt mål är att förse våra kunder med rätt kompetens när behovet finns, och därtill hantera all nödvändig administration. Enklare blir det inte.
För personalen vi hyr ut vill vi vara den optimala arbetsgivaren. Vi ger dem möjlighet till variation och till att utvecklas som individer, utan att förlora den långsiktiga trygghet som en fast anställning innebär. Med NearYou får du en partner som förstår värdet av bra folk och vad de tillför en organisation.

Skapa balans i livet med ett deltidsjobb

Deltidsjobb kan erbjuda den balans mellan arbete och privatliv som många eftersträvar. Vare sig du är student, förälder, eller bara söker mer flexibilitet i ditt arbetsliv, kan ett deltidsarbete vara lösningen. Vi på NearYou förstår vikten av denna balans och arbetar för att erbjuda jobb som inte bara är belönande och utvecklande, utan också passar in i din livsstil.

FAQ

Frågor
och svar

Vanliga frågor och svar om deltidsjobb

Att jobba deltid innebär vanligtvis att man arbetar färre timmar än en heltidsanställd, och därmed får mer flexibilitet.

Antalet timmar för deltidsarbete kan variera. Vanligtvis är det mindre än 35-40 timmar per vecka, som anses vara heltid. Exakt antal timmar beror på arbetsgivarens policy och anställningsavtalet.

Lönen för ett deltidsjobb beror på flera faktorer som bransch, roll, erfarenhet och arbetsgivarens betalningsstruktur. Lönen beräknas ofta utifrån en timlön eller en procentandel av en fulltidslön.