Om oss

Teamet bakom NearYou

Vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns.

Vi på NearYou är en samhällsaktör. Vi vill ändra arbetsmarknaden genom att själva vara en del av förändringen varje dag, hela dagen. Vi vill se mer närhet, mer omtanke, mer strävan efter något bättre. Bakom framgångsrika siffror finns alltid människor, så det är där vi valt att fokusera. Naturligt, tycker vi.

Vi är på plats och träffar vår varandra på kontoret, uthyrd personal och precis alla kunder och frågar vad vi kan göra bättre tillsammans. Vi tar emot alla på kontoret som en del av oss. Vi tror att folk som är som oss gör som oss och då behöver man aldrig låtsas. Hos oss har vi mycket erfarenhet, men den kommer inte fram om vi inte låter nya saker hända.

Vi är aldrig mer än ett samtal bort

Ibland händer saker i livet och då behöver det finnas stöd ett kort samtal bort. Vi ställer den där extra frågan som öppnar nya dörrar och fortsätter utveckla både dig och oss. Vi planerar långsiktigt just för att också kunna vara flexibla när det behövs. Många av våra kollegor gillar flexibilitet mer än det fasta. Vad vi märkt är dock att tryggheten behöver ligga som grund, att om gemenskapen är stabil, så känns flexibilitet mer som frihet. Vi bygger inte planet medan vi flyger, vi har ett tydligt mål och väg dit. Vi vet vad vi gör och vi tror på det.

Kan vi göra det tillsammans tror vi verkligen att hela arbetsmarknaden kan bli öppnare, mer omtänksam och närmare alla som vill. Vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns. Sedan länge.

All förändring börjar lokalt

Kort om oss

När vi säger att vi står bakom några av de bästa företagen där vi finns är det med betoning på just vi ska finnas där. Oavsett om du är konsult, kollega eller kandidat börjar det där du är eller där du vill vara. Detsamma dig som behöver fler händer och fler idéer till ditt företag i form av konsulter. Vi är övertygade om att närvaro är nyckeln till kvalitet. Hos oss träffar du någon som kan staden, kan området och kan folket. Utan dessa kunskaper tror vi det är svårt att helt enkelt få ihop det. Titta om vi finns i din stad – eller om vi borde ta oss dit! 

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.