Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

INDUSTRISERVICE

Effektiv produktion

Industriservice. För att Sveriges industrier bara måste fungera.

När det gäller Sveriges industrier tror vi på en effektiv produktion och ett fokuserat team. Tanken med våra tjänster är att våra kunder ska kunna fokusera på sin huvuduppgift och inte behöva använda värdefull tid till annat.

Vi på NearYou avlastar företaget där det behövs helt enkelt.

 

NearYou Industriservice finns idag framför allt i Oskarshamn, där vi bland annat utför tjänster åt Scanias hyttillverkning - med vilka vi har fått ett långvarigt förtroende.

Hos oss på NearYou

Industriservice bidrar vi med vårt perspektiv och förmåga för att hela NearYou ska vara en samhällsaktör på arbetsmarknaden. Sveriges industrier har gemensamma och ofta specifika utmaningar som vi tillsammans ställs inför och vi har en bred erfarenhet av arbeten inom specialservice för industrierna. Den speciella miljön och komplexiteten som vi möter i vårt arbete ställer höga krav på säkerhetstänk och därför har vi utvecklat hållbara metoder för att skydda både kollegor och miljö. I vårt jobb ska vi vara flexibla och lyhörda för våra kunders önskemål. Med det i ryggen ser vi till att bland annat minimera stopp i produktionen. Varje industrianläggning är unik och tillsammans med kunder, kollegor och kandidater skapar vi det bästa upplägget för din verksamhet. Varje dag.

Vill du komma i kontakt med oss?

Lämna dina uppgifter och ditt meddelande nedan, så hör vi av oss så fort vi kan.