Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

bemanning

Jobba med NearYou

Så är det att jobba med oss

Att samarbeta med NearYou är enkelt. Lyft på luren när du behöver folk helt enkelt. NearYou är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder högsta möjliga kvalitet förenat med maximal flexibilitet för dig och ditt företag. Vår erfarna personal följer en kvalitetssäkrad process utifrån ditt specifika behov. Under tiden ni fokuserar på det ni är bäst på hjälper vi er att bemanna upp verksamheten med allt från tillfälliga till långsiktiga behov.

Vårt bemanningsteam

NearYou ger ditt företag möjlighet att anpassa personalstyrkan efter behov. Genom att använda er av inhyrd personal när efterfrågan ökar eller minskar blir ni mer effektiva, starkare och mer redo att anta nya utmaningar. Vårt mål är att förse våra kunder med rätt kompetens när de behöver det och hantera all nödvändig administration. Enklare blir det inte.

För personalen vi hyr ut vill vi vara den optimala arbetsgivaren. Vi ger dem möjlighet till variation och att utvecklas som individer, utan att förlora den långsiktiga trygghet som en fast anställning innebär. I NearYou får du en partner som förstår värdet av bra folk och vad de tillför en organisation. Vi kommer se till att de människor som jobbar för ditt företag är människor med rätt kompetens och fokus.

Nöjd bemanningskund

Våra nöjda kunder stärker vårt arbete som bemanningssföretag.
Här hittar ni några av våra kunder som berättar mer om varför de arbetar med oss på NearYou.

"Vi väljer NearYou som leverantör av bemanning av flera orsaker, mycket hög flexibilitet, intresse och bra kandidater med god närvaro. Dessutom en hög professionalitet från konsultchef och hela kedjan igenom. Vi ser NearYou som en stabil partner att arbeta tillsammans med!"
Jennifer Ottosson
General Manager TI Fluid Systems

Vår bemanningsprocess

Hos oss har du alltid en dedikerad kontaktperson som hjälper dig och ditt företag genom hela bemanningsprocessen. Vi lägger mycket tid ute hos våra kunder, där vi lär känna dig och ditt företag, dina medarbetare samt kulturen i företaget. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna hitta den personal som passar bäst i just ert företag. Tillsammans med dig som kund utbildar vi även din nya personal, så att de får rätt förutsättningar att göra ett bra jobb hos er.

Vi förstår nyttan av produktivitet, oavsett om du behöver tjänstemän eller kollektivpersonal. Att lära upp personer kostar pengar och därför försöker vi alltid att behålla din inhyrda personal genom arbete hos någon annan kund hos NearYou, vid till exempel nedgång i ditt företags produktion. Detta innebär att du som kund kan få tillbaka samma personal när produktionen skalas upp igen. Vi är en partner som du kan lita på i både uppgång och nedgång.

FAQ

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Välj den rubrik du vill veta mer om. 

Vi förstår vikten av att hålla uppe produktiviteten för er som kunder och vi ser alltid till att ni får den extra personal ni behöver, medan ni fokuserar på det ni är bra på. Genom att använda dig av NearYou behöver du inte skapa och sprida din egen rekryteringsannons, vi gör det åt dig! Vi tar sedan hand om och följer upp de ansökningar som kommer in, för att hitta den eller de rätta personerna för ditt företag. Smidigt och effektivt, helt enkelt.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning, vilket även speglas i vår kunniga personal. Vi förstår även nyttan av effektiv upplärning och att behålla utbildad personal, där vi kompletterar utbildningen som vi ger våra konsulter under tidens gång. Du får på så sätt den personal du behöver, med den kunskap de behöver.

Vi hittar kandidater via vårt personliga nätverk samt genom annonsering och sociala medier. Vi hittar även kandidater via ett nätverk som skapats genom vårt samhällsengagemang i olika föreningar och organisationer på den lokala orten.

Vi tar ett fullständigt arbetsgivaransvar, där vi hanterar sociala avgifter, lön, frånvaro, semester et cetera. Våra kunder betalar för arbetade timmar och tillhandahåller kollektivavtal, säker anställning och schyssta arbetsvillkor för våra kandidater.

Vi jobbar med många olika kunder, vilket gör att vi har möjligheten att behålla vår personal även om ni inte behöver dem längre. Våra konsulter är fastanställda av oss och kommer då tillbaka till oss för nya utmaningar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Lämna dina uppgifter och ditt meddelande nedan, så hör vi av oss så fort vi kan.