Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

Deltidsjobb Skövde

Söker du efter lediga deltidsjobb i Skövde? Hos oss på NearYou kan du snabbt och enkelt registrera ditt CV, eller söka någon/några av våra lediga tjänster.

Oavsett vilken bransch du söker deltidsjobb inom, får du hjälp av oss att hitta uppdrag och arbetsgivare som passar dig, dina förutsättningar och din kompetens.

Lediga jobb i Skövde

Hos oss kan du jobba som konsult, vilket innebär att du blir anställd av NearYou men arbetar hos någon av våra kunder. Vårt fokus ligger på att erbjuda dig en trygg och hållbar anställning, där du som konsult har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare samt omfattas av kollektivavtalets villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Tillsammans med oss får du hjälp att utvecklas i arbetslivet. Vi hjälper dig att hitta ditt nya extrajobb, oavsett om du vill ta nästa steg i din karriär eller vill testa på något helt nytt!

Du kan gå två vägar för att få jobb hos oss

Vår arbetsmodell

Nöjda kandidater är avgörande för vår framgång. För oss är det viktigt att ge dig som kandidat en positiv upplevelse och konstruktiv återkoppling, under hela vår rekrytering- och bemanningsprocess.

1.

Sök tjänst via jobbannons

Gör en sökning och sortera bland de jobb för att hitta de som passar dig bäst. Bland våra lediga tjänster kan du sortera bland annonser genom att använda filter på stad. Vill du exempelvis jobba i Skövde, kan du snabbt se vilka lediga tjänster som finns tillgängliga just idag på den orten.

Du kan också använda fritext för att ta del av annonser för tjänster från specifika företag/ arbetsgivare eller inom ett specifikt yrkesområde.

2.

Registrera ditt CV

Genom att registrera ditt CV på vår hemsida blir du en del av vår kandidatbank, där du matchas mot framtida lediga tjänster. Vi kontaktar dig när din kompetens efterfrågas.

Hos oss får du bli hur bra du vill!

Tjänster på deltid i Skövde

Några av de branscher vi har jobb inom är:

På NearYou förmedlar vi jobb inom många olika typer av branscher, både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Söker du jobb på heltid eller deltid? Med eller utan krav på erfarenhet? Hos oss är det enkelt att hitta jobb som passar just dig, din kompetens och dina förutsättningar.

 

Lediga jobb i Skövde just nu

Är du nyfiken på vilka lediga jobb i Skövde som finns att söka hos oss just nu? Spana in våra lediga jobb i Skövde eller registrera ditt CV här. Om en annons ligger publicerad, är det bara att söka.

FAQ

Frågor
och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra tjänster och bolag. Välj den rubrik du vill veta mer om. Har du några fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss direkt!

Vi erbjuder jobb inom alla branscher. Du ser vilka tjänster som finns lediga just nu via våra jobbannonser, men du kan även registrera ditt CV för att matchas mot framtida lediga tjänster.

NearYou erbjuder sina anställda en garantilön. Den ger dig en trygghet i perioden mellan olika uppdrag.

Eftersom du är anställd av NearYou är målet alltid att så snabbt som möjligt hitta ett nytt uppdrag ute hos någon av våra andra kunder.

På kollektivsidan jobbar vi med en GFL (genomsnittligt förtjänstläge) som är individuell för varje kund. Som tjänsteman förhandlar du själv din lön vid anställningsstart.

NearYou arbetar med olika avtal beroende på tjänst. Målet är att erbjuda löner i linje med de avtal som råder ute på arbetsplatsen. På kollektivsidan erbjuder vi inledningsvis en sexmånaders visstidsanställning. På tjänstemannasidan börjar du med en sexmånaders provanställning.

Börja med att registrera ditt CV här på hemsidan. Ditt CV läggs sedan i vår databas där det kan matchas mot lediga tjänster. Dina uppgifter är självklart konfidentiella.

Inför en intervju finns det vissa punkter som är extra viktiga att tänka på. Ta del av våra bästa tips för en lyckad intervju här nedan:

Kom i tid
Att komma i tid innebär att du är på plats för intervjun 5-10 minuter innan avsatt tid för ert möte. Om du mot all förmodan stöter på problem som hindrar dig för att komma i tid, meddela detta direkt. Du vill aldrig låta en potentiell arbetsgivare behöva kontakta dig för att fråga var du är. Det blir en dålig start.

Läs på om företaget
Läs alltid på om arbetsgivaren och deras varumärke innan din intervju. Det är viktigt att du visar att du är intresserad av en tjänst hos just dem, samt att du kan svara på frågor om varför det är så. Det gäller även att du är påläst om själva tjänsten du söker.

Förbered dina svar
Kom väl förberedd till intervjun. “Berätta lite om dig själv” är en fråga som med stor sannolikhet kommer att dyka upp på din nästa intervju. Fundera på vad du vill lyfta fram om dig själv och vilka egenskaper du har som passar just den tjänsten du söker. Du kan även fråga någon du känner hur personen skulle beskriva dig eller fråga någon tidigare arbetsgivare om deras beskrivning av dig. Öva på vilka svar du vill ge, men memorera dem inte ordagrant. Du vill fortfarande vara genuin under din intervju.

Reflektera över dina svagheter
Att berätta vad du inte är så bra på är kanske inte är det mest bekväma i en situation där du vill göra ett gott intryck. Använd därför dina svagheter som fördelar och formulera hur dina svagheter i slutändan kan vara positiva.

Ha dina referenser redo
Ha alltid färdiga referenser, som är vidtalade, vid intervjun. Den potentiella arbetsgivaren ska kunna kontakta dina referenser för att få en mer heltäckande bild av dig.

‍Ärlighet varar längst
Ljug aldrig om kompetensnivå eller erfarenheter. Berätta istället om varför du har ett glapp i ditt CV, till exempel, och framför vilka lärdomar en viss period i ditt liv har fört med sig. Ingen är perfekt, och att kunna inse sina misstag eller snedsteg för att sedan utvecklas visar på pålitlighet och god karaktär.

Lägg tid på att gå igenom ditt CV, säkerställ att det är uppdaterat samt att all information finns med. Vilken utbildning har du? Finns längden på dina olika anställningar med samt en kort arbetsbeskrivning dina tidigare yrkesroller? Vad har du för behörigheter/kompetenser samt datakunskaper? Har du körkort och tillgång till bil? Är dina kontaktuppgifter uppdaterade, et cetera? Beskriv i ditt personliga brev vad du har för kompetenser och egenskaper som gör att just du matchar arbetet du söker. Undvik gärna klyschor.

En kandidat är en konsult som inte fått sin anställning än. När du blir anställd hos oss går du från att vara en kandidat till en konsult.

 

Nej. För att ditt CV ska sparas måste du registrera ditt CV direkt i vår databas. Klicka på ”Registrera CV” nedan för att registrera ditt CV och då kunna matchas mot framtida lediga tjänster.