NearYou: En ny samlad samhällsaktör för en enhetlig arbetsmarknad i Sverige

I ljuset av dagens utmanande arbetsmarknad, är det med stolthet och ansvar som Söder Group presenterar NearYou, den sammanslagna kraften av de tidigare självständiga varumärkena Söder & Co, Premier & Re:shift.

Sedan 1999 har bolagen växt individuellt och autonomt, i dag omsätter koncernen över 740 miljoner, med det kommer ett större ansvar, men under en kick off i november togs beslutet att samla en gemensam kraft , riktning och identitet.

Med ett växande ansvar och en vision om en arbetsmarknad där ingen känner sig utbytbar, introducerar NearYou en ny era av rekrytering och bemanning.

"Det är inte längre tillräckligt att endast fylla platser; vi måste skapa hållbara karriärer och bidra till samhällsbygget,"

NearYou siktar på att bli en av Sveriges 10 största aktörer i branschen, men mer än så, minst en topp 5-representant i de områden där vi är verksamma.

Vårt engagemang är inte bara vid rekryteringens startpunkt utan fortsätter genom våra efterföljande program för att säkerställa långsiktig framgång för våra kollegor och partners. NearYou är mer än en tjänst; det är en partner i både företagens och samhällets utveckling.

Under 2023 har vi arbetat intensivt med vårt nya varumärke, med en integrerad ledningsgrupp inklusive Janne Björge som tf. Varumärkeschef och teamet bestående av Adam Agerbrink, Jessica Johansson och HEL Kommunikation som genomfört ett gediget insiktsarbete, en engagerande involvering internt och nu är det dags att lansera för omvärlden.

Inom kort kommer bolagens närvaro att synas överallt – från våra kollegor, i debatter och föreläsningar till våra fordon och kontor.

Vi ser fram emot att välkomna fler kunder, kollegor och kandidater. Tillsammans kan vi bygga en bättre arbetsmarknad för alla.

För ytterligare information, kontakta:

Magnus Fridebo, VD, NearYou
0704-710851
magnus.fridebo@nearyou.se
www.nearyou.se

Janne Björge, tf Varumärkeschef
0734167300
janne@nearyou.se
www.nearyou.se

Mer artiklar