CSR

Vi hjälper där vi kan

CSR Near You

NearYou har en tydlig policy i sitt bolag, vilket har implementerats i sin organisation på alla orter. Vi vill genom vårt inkluderande arbete med kultur och idrott inte bara prata om samhällsnytta, utan vill tydligt visa att NearYou tar ett stort samhällsengagemang.

Att vara engagerad på orten innebär för oss på NearYou att vi stöttar evenemang och verksamheter samt att vi även finns med efter kontorstid. Det här är vad vi brukar kalla ”NearYou efter klockan 5”. Att vara med och göra skillnad i de orter vi är verksamma är en självklarhet, då familjerna till våra anställda, kunder och kandidater oftast är bosatta här.

Exempel på samhällsengagemang

Älvsvingen

En golftävling där överskottet går till Barncancerfonden.

Huvudpartnerskap Trollhättan Action Week

En tävling för elitverksamhet, som samtidigt verkar för upplevelser och ett hållbart samhälle. Här prioriteras bland annat att alla skall kunna delta utifrån sin egen förmåga i event som exempelvis Klassjoggen.

Bemanningspartner på Ronald McDonald Hus vid Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus

Ett tryggt hem hemifrån när det behövs som mest.  

Varje år bor det mellan 800- 900 familjer under längre eller kortare behandlingstider. Då Drottning Silvias är Skandinaviens största specialistsjukhus och har hela landet som upptagningsområde, finns familjer från hela Sverige boende i huset.

Vi ser till att receptionen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar.  

Kalmar FF officiell HR Partner

Det innebär bland annat att alla i akademin får hjälp med att bli förberedda för arbetslivet. Vi hjälper med kunskap kring allt från hur man skriver ett CV till hur man uppträder på en intervju.