Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

Extrajobb Halmstad

Är du i behov av ett professionellt rekryteringsbolag i Halmstad som kan hjälpa dig att hitta rätt person, med rätt kompetens och erfarenhet, till rätt position?Som rekryteringsföretag i Halmstad kan vi på NearYou hjälpa dig att hitta rätt kandidater som matchar dina behov och den företagskultur som ditt företag har, samtidigt som du och dina medarbetare kan fokusera på det ni är bäst på – er kärnverksamhet.Låt oss berätta mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag nedan.

Lediga tjänster Halmstad

Hos oss kan du jobba som konsult, vilket innebär att du blir anställd av NearYou men arbetar ute hos någon av våra kunder. Vår verksamhet grundar sig i att skapa unika möjligheter för såväl arbetsgivare som arbetstagare. Vårt fokus ligger på att erbjuda dig en trygg och hållbar anställning, där du som konsult har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare samt omfattas av kollektivavtalets villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Tillsammans med oss får du hjälp att utvecklas i arbetslivet. Vi hjälper dig att hitta ditt nya extrajobb, oavsett om du vill ta nästa steg i din karriär eller vill testa på något helt nytt!

Det finns två vägar att gå för att hitta och söka jobb i Halmstad med NearYou:

Vår arbetsmodell

Nöjda kandidater är avgörande för vår framgång. För oss är det viktigt att ge dig som kandidat en positiv upplevelse och konstruktiv återkoppling under hela vår rekrytering- och bemanningsprocess.

1.

Sök tjänst via jobbannons

Gör en sökning och sortera bland de jobb för att hitta de som passar dig bäst. Bland våra lediga tjänster kan du sortera bland annonser genom att använda filter på stad. Vill du exempelvis jobba i Halmstad, kan du snabbt se vilka lediga tjänster som finns tillgängliga just idag på den orten.

Du kan också använda fritext för att ta del av annonser för tjänster från specifika företag/ arbetsgivare eller inom ett specifikt yrkesområde.

2.

Registrera ditt CV

Genom att registrera ditt CV på vår hemsida blir du en del av vår kandidatbank, där du matchas mot framtida lediga tjänster. Vi kontaktar dig när din kompetens efterfrågas.

Välkommen till oss på NearYou

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet och ett brett kontaktnät runt om i Sverige. Vårt fokus är att hjälpa kunder och kandidater att skapa hållbara och långsiktiga arbetsrelationer tillsammans.

Vi arbetar ständigt med att ligga i framkant på arbetsmarknaden, samt erbjuda hög kvalitet och service i de tjänster vi erbjuder.

Vår verksamhet i korthet
Förutom att förmedla arbete till dig som arbetstagare, arbetar vi även med att hjälpa våra kunder att hitta rätt personal. Vi erbjuder:

Rekrytering
Vi är specialister på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå företagets verksamhet, kultur och värderingar. Med en förståelse av dessa delar ser vi klarhet i vilken kompetens och personlighet som krävs för en lyckad rekrytering.

Bemanning
Vi erbjuder våra kunder ett enkelt sätt att bemanna med rätt kompetens vid rätt tillfälle. För dig som arbetstagare erbjuder vi en trygg anställning, utan att behöva ge upp din ambition att vara tillgänglig på en större arbetsmarknad.

Rätt jobb för rätt person
Vi är en helhetsleverantör när det kommer till rekrytering och bemanning. Genom att erbjuda varierande tjänster i många olika branscher kan vi matcha rätt arbetsplats med rätt kompetens.

Mer än bara ett jobb

Som konsult hos oss på NearYou erbjuder vi dig stora möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i karriären. Vår målsättning är att alltid försöka hitta den bästa lösningen för just dig och vi hjälper dig att skapa hållbara relationer och kontakter på arbetsmarknaden. Vi stöttar dig genom hela processen till ditt nya arbete.

Vill du veta mer om vilka tjänster du kan söka, eller har frågor om hur det fungerar att jobba som konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Jobba som konsult hos våra kunder med en trygg anställning
Vi på NearYou lägger stort fokus på att vår personal har goda arbetsvillkor, vilket gynnar både våra kunder och medarbetare. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Hos NearYou bygger din anställning på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, semester och lön. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder.

Jobba inom flera olika branscher i Halmstad
Med en anställning hos oss får du möjlighet att arbeta i många olika branscher. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag. Din konsultchef stöttar och hjälper dig med frågor som rör din anställning samt ger tips och råd som hjälper dig att utvecklas i arbetslivet.

Lediga extrajobb i Halmstad

På NearYou i Halmstad brinner vi verkligen för det vi jobbar med och har en passion och talang för att hitta nya perfekta matchningar. Som rekryteringsföretag i Halmstad har vi lång erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister på olika nivåer inom bland annat:

Tack vare vår långa erfarenhet inom rekrytering och våra lokala kontaktnät, kan vi hjälpa våra kunder med uppdrag att hitta rätt personal med rätt kompetens i Halmstad.

FAQ

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra tjänster och bolag. Välj den rubrik du vill veta mer om. 

Vi erbjuder jobb inom alla branscher. Du ser vilka tjänster som finns lediga just nu via våra jobbannonser, men du kan även registrera ditt CV för att matchas mot framtida lediga tjänster.

NearYou erbjuder sina anställda en garantilön. Den ger dig en trygghet i perioden mellan olika uppdrag.

Eftersom du är anställd av NearYou är målet alltid att så snabbt som möjligt hitta ett nytt uppdrag ute hos någon av våra andra kunder.

På kollektivsidan jobbar vi med en GFL (genomsnittligt förtjänstläge) som är individuell för varje kund. Som tjänsteman förhandlar du själv din lön vid anställningsstart.

NearYou arbetar med olika avtal beroende på tjänst. Målet är att erbjuda löner i linje med de avtal som råder ute på arbetsplatsen. På kollektivsidan erbjuder vi inledningsvis en sexmånaders visstidsanställning. På tjänstemannasidan börjar du med en sexmånaders provanställning.

Börja med att registrera ditt CV här på hemsidan. Ditt CV läggs sedan i vår databas där det kan matchas mot lediga tjänster. Dina uppgifter är självklart konfidentiella.

NearYou bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och vår viktigaste uppgift är att se till att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Inför en intervju finns det vissa punkter som är extra viktiga att tänka på. Ta del av våra bästa tips för en lyckad intervju här nedan:

Kom i tid
Att komma i tid innebär att du är på plats för intervjun 5-10 minuter innan avsatt tid för ert möte. Om du mot all förmodan stöter på problem som hindrar dig för att komma i tid, meddela detta direkt. Du vill aldrig låta en potentiell arbetsgivare behöva kontakta dig för att fråga var du är. Det blir en dålig start.

Läs på om företaget
Läs alltid på om arbetsgivaren och deras varumärke innan din intervju. Det är viktigt att du visar att du är intresserad av en tjänst hos just dem, samt att du kan svara på frågor om varför det är så. Det gäller även att du är påläst om själva tjänsten du söker.

Förbered dina svar
Kom väl förberedd till intervjun. “Berätta lite om dig själv” är en fråga som med stor sannolikhet kommer att dyka upp på din nästa intervju. Fundera på vad du vill lyfta fram om dig själv och vilka egenskaper du har som passar just den tjänsten du söker. Du kan även fråga någon du känner hur personen skulle beskriva dig eller fråga någon tidigare arbetsgivare om deras beskrivning av dig. Öva på vilka svar du vill ge, men memorera dem inte ordagrant. Du vill fortfarande vara genuin under din intervju.

Reflektera över dina svagheter
Att berätta vad du inte är så bra på är kanske inte är det mest bekväma i en situation där du vill göra ett gott intryck. Använd därför dina svagheter som fördelar och formulera hur dina svagheter i slutändan kan vara positiva.

Ha dina referenser redo
Ha alltid färdiga referenser, som är vidtalade, vid intervjun. Den potentiella arbetsgivaren ska kunna kontakta dina referenser för att få en mer heltäckande bild av dig.

‍Ärlighet varar längst
Ljug aldrig om kompetensnivå eller erfarenheter. Berätta istället om varför du har ett glapp i ditt CV, till exempel, och framför vilka lärdomar en viss period i ditt liv har fört med sig. Ingen är perfekt, och att kunna inse sina misstag eller snedsteg för att sedan utvecklas visar på pålitlighet och god karaktär.

Lägg tid på att gå igenom ditt CV, säkerställ att det är uppdaterat samt att all information finns med. Vilken utbildning har du? Finns längden på dina olika anställningar med samt en kort arbetsbeskrivning dina tidigare yrkesroller? Vad har du för behörigheter/kompetenser samt datakunskaper? Har du körkort och tillgång till bil? Är dina kontaktuppgifter uppdaterade, et cetera? Beskriv i ditt personliga brev vad du har för kompetenser och egenskaper som gör att just du matchar arbetet du söker. Undvik gärna klyschor.

En kandidat är en konsult som inte fått sin anställning än. När du blir anställd hos oss går du från att vara en kandidat till en konsult.

Nej. För att ditt CV ska sparas måste du registrera ditt CV direkt i vår databas. Klicka på ”Registrera CV” nedan för att registrera ditt CV och då kunna matchas. mot framtida lediga tjänster.