Värdeskapande samarbete

Värdeskapande samarbete

Search
Close this search box.

Lediga jobb, ingenjör – Göteborg

Letar du lediga jobb som ingenjör i Göteborg? Registrera ditt CV hos oss på NearYou och matchas mot kommande lediga tjänster. Du kan även komma igång med ditt jobbsökande direkt och söka efter intressanta jobb i Göteborg med omnejd.

Vi ser till din kompetens och dina förutsättningar när vi matchar dig mot lediga jobb och arbetsgivare i Göteborg. Oavsett om du vill jobba med teknik, som ingenjör, projektledare eller civilingenjör kan vi hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att arbeta som konsult hos NearYou och hur du går tillväga för att söka lediga jobb.

Hitta lediga jobb, ingenjör – Göteborg

Att arbeta som konsult hos oss på NearYou innebär att du är anställd av oss. Under dina arbetsdagar jobbar du ute hos någon av våra kunder. Detta är en unik möjlighet för både arbetstagare och arbetsgivare.

Som anställd hos oss kan du alltid vara säker på att du har en trygg anställning. En trygg anställning innebär bland annat att du omfattas av kollektivavtalens villkor när det gäller pension, semester, lön och försäkringar. Det är som en traditionell anställning, samtidigt som du kan vara stjärnan på en rörlig arbetsmarknad.

Hitta din nya karriär
Vill du ta nästa steg i din karriär? Vill du prova något nytt? Eller vill du utvecklas inom den bransch du verkar i nu? Tillsammans med oss på NearYou får du det stöd du behöver för att kunna utvecklas i din karriär – åt det håll du vill just nu.

Två sätt att söka jobb i Göteborg med NearYou:

Vår arbetsmodell

Nöjda kandidater är avgörande för vår framgång. För oss är det viktigt att ge dig som kandidat en positiv upplevelse och konstruktiv återkoppling under hela vår rekrytering- och bemanningsprocess.

1.

Sök tjänst via jobbannons

Gör en sökning och sortera bland de jobb för att hitta de som passar dig bäst. Bland våra lediga tjänster kan du sortera bland annonser genom att använda filter på stad. Vill du exempelvis jobba i Göteborg, kan du snabbt se vilka lediga tjänster som finns tillgängliga just idag på den orten.

Du kan också använda fritext för att ta del av annonser för tjänster från specifika företag/ arbetsgivare eller inom ett specifikt yrkesområde.

2.

Registrera ditt CV

Genom att registrera ditt CV på vår hemsida blir du en del av vår kandidatbank, där du matchas mot framtida lediga tjänster. Vi kontaktar dig när din kompetens efterfrågas.

Välkommen till oss på NearYou

NearYou är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet och ett brett kontaktnät runt om i Sverige. Vårt fokus är att hjälpa kunder och kandidater att skapa hållbara och långsiktiga arbetsrelationer tillsammans.
Vår verksamhet i korthet

Förutom att förmedla arbete till dig som arbetstagare, arbetar vi även med att hjälpa våra kunder att hitta rätt personal. Vi erbjuder:

Rekrytering

Vi är specialister på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå företagets verksamhet, kultur och värderingar. Med en förståelse av dessa delar ser vi klarhet i vilken kompetens och personlighet som krävs för en lyckad rekrytering.

Bemanning

Vi erbjuder våra kunder ett enkelt sätt att bemanna med rätt kompetens vid rätt tillfälle. För dig som arbetstagare erbjuder vi en trygg anställning, utan att behöva ge upp din ambition att vara tillgänglig på en större arbetsmarknad.

Rätt jobb för rätt person

Vi är en helhetsleverantör när det kommer till rekrytering och bemanning. Genom att erbjuda varierande tjänster i många olika branscher kan vi matcha rätt arbetsplats med rätt kompetens.

Mer än bara ett jobb

Att arbeta som konsult hos oss på NearYou är mer än bara ett jobb. Vårt mål är att alltid hitta den bästa lösningen för just dig och vi hjälper dig att skapa långsiktiga relationer och kontakter på arbetsmarknaden. Tillsammans med oss får du stora möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i karriären. Vi finns vid din sida genom hela processen till ditt nya arbete.

Vill du veta mer om vilka tjänster du kan söka eller har frågor om hur det fungerar att jobba som konsult hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss!
Jobba som konsult hos våra kunder med en trygg anställning

Vi på NearYou lägger stort fokus på att vår personal har goda arbetsvillkor, vilket gynnar både våra kunder och medarbetare. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Hos NearYou bygger din tjänst på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, semester och lön. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder.

Tjänster inom flera olika branscher i Göteborg

Med en anställning hos oss får du möjlighet att arbeta i många olika branscher. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag. Din konsultchef stöttar och hjälper dig med frågor som rör din anställning samt ger tips och råd som hjälper dig att utvecklas i arbetslivet.

Vill du veta mer om vilka tjänster du kan söka, eller har frågor om hur det fungerar att jobba som konsult hos oss, är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Hos oss får du bli hur bra du vill!

Tjänster i Göteborg

Några av de branscher vi har jobb inom är:

Oavsett om du söker jobb på heltid eller deltid kan du hitta något som passar dig. Det spelar ingen roll om du har många års erfarenhet eller om du är helt ny på arbetsmarknaden – hos NearYou kan du hitta ett jobb som passar dig.

Lediga jobb i Göteborg just nu

Att arbeta som konsult hos oss på NearYou innebär att du arbetar hos någon av våra kunder, men är anställd av oss. Vi strävar efter att skapa unika möjligheter för såväl arbetstagare som arbetsgivare och vår ambition är att ge dig som konsult en hållbar och trygg anställning.För oss är det viktigt att du får precis samma trygghet som i en traditionell anställning, där anställningen omfattas av kollektivavtalens villkor gällande exempelvis lön, försäkringar, semester och pension.Oavsett om du vill ta nästa steg i den bransch som du arbetar inom just nu eller om du vill prova något helt nytt, hjälper vi dig att hitta ett jobb som passar dig. Tillsammans med oss på NearYou får du det stöd du behöver för att utvecklas i din karriär.

FAQ

Frågor
och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra tjänster och bolag. Välj den rubrik du vill veta mer om. Har du några fler frågor är du alltid välkommen att kontakta oss direkt!

Vi erbjuder jobb inom alla branscher. Du ser vilka tjänster som finns lediga just nu via våra jobbannonser, men du kan även registrera ditt CV för att matchas mot framtida lediga tjänster.
Premier erbjuder sina anställda en garantilön. Den ger dig en trygghet i perioden mellan olika uppdrag.
Eftersom du är anställd av Premier är målet alltid att så snabbt som möjligt hitta ett nytt uppdrag ute hos någon av våra andra kunder.
På kollektivsidan jobbar vi med en GFL (genomsnittligt förtjänstläge) som är individuell för varje kund. Som tjänsteman förhandlar du själv din lön vid anställningsstart.
Premier arbetar med olika avtal beroende på tjänst. Målet är att erbjuda löner i linje med de avtal som råder ute på arbetsplatsen. På kollektivsidan erbjuder vi inledningsvis en sexmånaders visstidsanställning. På tjänstemannasidan börjar du med en sexmånaders provanställning.
Börja med att registrera ditt CV här på hemsidan. Ditt CV läggs sedan i vår databas där det kan matchas mot lediga tjänster. Dina uppgifter är självklart konfidentiella.
NearYou bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och vår viktigaste uppgift är att se till att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Inför en intervju finns det vissa punkter som är extra viktiga att tänka på. Ta del av våra bästa tips för en lyckad intervju här nedan:

  1. Kom i tid

Att komma i tid innebär att du är på plats för intervjun 5-10 minuter innan avsatt tid för ert möte. Om du mot all förmodan stöter på problem som hindrar dig för att komma i tid, meddela detta direkt. Du vill aldrig låta en potentiell arbetsgivare behöva kontakta dig för att fråga var du är. Det blir en dålig start.

  1. Läs på om företaget

Läs alltid på om arbetsgivaren och deras varumärke innan din intervju. Det är viktigt att du visar att du är intresserad av en tjänst hos just dem, samt att du kan svara på frågor om varför det är så. Det gäller även att du är påläst om själva tjänsten du söker.

  1. Förbered dina svar

Kom väl förberedd till intervjun. “Berätta lite om dig själv” är en fråga som med stor sannolikhet kommer att dyka upp på din nästa intervju. Fundera på vad du vill lyfta fram om dig själv och vilka egenskaper du har som passar just den tjänsten du söker. Du kan även fråga någon du känner hur personen skulle beskriva dig eller fråga någon tidigare arbetsgivare om deras beskrivning av dig. Öva på vilka svar du vill ge, men memorera dem inte ordagrant. Du vill fortfarande vara genuin under din intervju.

  1. Reflektera över dina svagheter

Att berätta vad du inte är så bra på är kanske inte är det mest bekväma i en situation där du vill göra ett gott intryck. Använd därför dina svagheter som fördelar och formulera hur dina svagheter i slutändan kan vara positiva.

  1. Ha dina referenser redo

Ha alltid färdiga referenser, som är vidtalade, vid intervjun. Den potentiella arbetsgivaren ska kunna kontakta dina referenser för att få en mer heltäckande bild av dig.

  1. Ärlighet varar längst

Ljug aldrig om kompetensnivå eller erfarenheter. Berätta istället om varför du har ett glapp i ditt CV, till exempel, och framför vilka lärdomar en viss period i ditt liv har fört med sig. Ingen är perfekt, och att kunna inse sina misstag eller snedsteg för att sedan utvecklas visar på pålitlighet och god karaktär.

Lägg tid på att gå igenom ditt CV, säkerställ att det är uppdaterat samt att all information finns med. Vilken utbildning har du? Finns längden på dina olika anställningar med samt en kort arbetsbeskrivning dina tidigare yrkesroller? Vad har du för behörigheter/kompetenser samt datakunskaper? Har du körkort och tillgång till bil? Är dina kontaktuppgifter uppdaterade, et cetera? Beskriv i ditt personliga brev vad du har för kompetenser och egenskaper som gör att just du matchar arbetet du söker. Undvik gärna klyschor.
En kandidat är en konsult som inte fått sin anställning än. När du blir anställd hos oss går du från att vara en kandidat till en konsult.
Nej. För att ditt CV ska sparas måste du registrera ditt CV direkt i vår databas. Klicka på ”Registrera CV” nedan för att registrera ditt CV och då kunna matchas mot framtida lediga tjänster.