Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Vi är stolta och ödmjuka över att meddela att Premier Service Sverige AB har blivit utnämnda till Branschvinnare 2023! Denna prestigefyllda utmärkelse tilldelas endast de företag som har överträffat branschens förväntningar när det kommer till både omsättning och resultat.

I en tid där affärsvärlden ständigt utmanas är det en ära att vara en del av den exklusiva skaran Branschvinnare, där endast en tiondel av Sveriges aktiebolag uppnår detta erkännande varje år. Detta ses som en bekräftelse på vårt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster och ansvarsfulla affärsprinciper.

Personligt, Ansvarsfullt och Engagerat – våra ledord

På Premier är våra ledord personligt, ansvarsfullt och engagerat. Dessa värderingar är inte bara ord, de är grundläggande för vår företagskultur och vår framgång. Vi strävar alltid efter att skapa personliga relationer med våra kunder och samarbetspartners, vi agerar ansvarsfullt gentemot samhället och i de städer vi verkar, och vi är engagerade i att ständigt förbättra våra tjänster och vår verksamhet.

Vår VD Mats Winblad uttrycker det bäst:

”Att bli utnämnda till Branschvinnare är en ära som reflekterar vårt kollektiva engagemang och hårda arbete, där vårt fokus på våra medarbetare och kunders välgång har varit nyckeln till vår framgång. Vi ser fram emot att fortsätta växa och erbjuda våra kunder och partners den bästa service av högsta kvalitet och att vara Branschvinnare i varje mening av ordet.”

Vi vill till sist rikta ett stort tack till våra medarbetare, kunder och samarbetspartners för att ha gjort detta möjligt!

Mer artiklar