Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

När klockan saktade ner och den sista applåden ebbade ut vid söndagens avslutning av Trollhättan Action Week, kände vi på Premier en känsla av stolthet som omfamnade oss. Vårt deltagande och stöd som huvudsponsor till detta evenemang som delar våra värderingar och vår strävan att göra skillnad, ger oss en varm glädje.

Trollhättan Action Week är så mycket mer än bara en serie lopp. Det är en upplevelse som binder samman människor i alla åldrar och bakgrunder i en gemenskap som är full av glädje och rörelse. Från barnloppen som inspirerarde yngsta att utforska sin potential, till loppen i rullskidor och löpning som testar deltagarnas gränser, till de prestigefyllda elitloppen som ägde rum under helgen – varje moment på Trollhättan Action Week reflekterar vår strävan att ge tillbaka till samhället.

Premiers samarbete med Trollhättan Action Week är en naturlig förlängning av vår strävan att göra skillnad, att använda vår kompetens och resurser för att skapa positiva förändringar. I hjärtat av Trollhättan Action Week finns en stark projektledning under Baptiste Noël, där vår projektanställde Johanna Sjöstad har varit en viktig spelare som personifierar vårt gemensamma syfte. Deras passion och energi är smittsamma och har varit en avgörande del i att göra detta evenemang så framgångsrikt. Att se åskådarnas ansikten lysa upp när deltagarna korsar mållinjen eller när barnens glada skratt hörs runtom i eventområdet, påminner oss om varför vi är en del av detta.

årt engagemang i Trollhättan Action Week är inte bara en reflektion av våra värderingar, utan också en demonstration av stolthet. Att vara en del av detta evenemang, ett av Trollhättans största offentliga evenemang, ger oss möjligheten att dela vår stolthet med staden och människorna som gör den levande. Så när vi nu ser tillbaka på Trollhättan Action Week som avslutades i söndags, känner vi oss djupt tacksamma för att ha fått vara en del av denna glädjefyllda upplevelse. Det är inte bara ett avslut på årets Trollhättan Action Week, det är också starten på en fortsatt resa av engagemang, gemenskap och att göra skillnad. Vi ser fram emot vad framtiden har att erbjuda och är stolta över att fortsätta vara en del av Trollhättans fantastiska samhälle.

Vi vill dock påminna om att Trollhättan Action Week ännu inte är helt avslutat för i år! Med vårt huvudkontor här i Trollhättan har Premier varit en del av samhället i 30 år och är en av stadens största privata arbetsgivare med omkring 500 anställda. Därför känns det extra roligt att Premier Business Day i samarbete med Trollhättan Action Week är på gång. Håll utkik efter mer information om denna spännande dag!

Mer artiklar